Roompot-Orange Cycling maakt selectie compleet

  • Afromer

    Roompot-Orange Cycling maakt selectie compleet

    Geplaatst op 22 september 2014

    De nieuwe ProContinentale-formatie Roompot-Orange Cycling heeft de selectie voor 2015 compleet. De laatste toevoegingen aan het team zijn Tim Kerkhof, Etienne van Empel en Mike Terpstra.

    Kerkhof komt over van de Belgische opleidingsformatie Etixx en werd dit jaar in Ootmarsum Nederlands Kampioen bij de beloften. Van Empel maakt de overstap van Rabobank Development Team. Het Gelderse talent staat te boek als een goede klimmer, hij reed een aantal goede resultaten in Franse rittenkoersen. De derde renner die de selectie compleet maakt is Mike Terpstra. De Noord-Hollander heeft dit jaar naam gemaakt in Tour du Piemont-Vosgien waar hij een etappe op zijn naam schreef.

    Met de toevoeging van deze drie renners heeft de formatie van Michael Boogerd de formatie compleet. ,,In slechts een paar maanden tijd zijn wij er in geslaagd een behoorlijk uitgebalanceerde ploeg van jongens die passen bij de uitgangspunten van Roompot-Orange Cycling bij elkaar te brengen”, verklaart Boogerd.

    Selectie Roompot-Orange Cycling

    ASSELMAN, Jesper

    DE VRIES, Berden

    DE MAAR, Marc

    DUYN, Huub

    GROENEWEGEN, Dylan

    HONIG, Reinier

    HOOGERLAND, Johnny

    KERKHOF, Tim

    KREDER, Wesley

    KREDER, Michel

    KREDER, Raymond

    LAMMERTINK, Maurits

    LOOIJ, Andre

    SLIK, Ivar

    TERPSTRA, Mike

    VAN GINNEKEN, Sjoerd

    VAN GOETHEM, Brian

    VAN EMPEL, Etienne

    http://www.knwu.nl/roompot-orange-cycling-maakt-selectie-compleet

  • Linkebal

    Wordt Roompot nou een prestatieploeg of een opleidingsploeg? Dus met het doel ieder jaar een paar talenten door te laten stromen naar een World Tour team, net als Topsport Vlaanderen.

  • Peter-2

    Wat een toevoeging van de drie,Terpstra,Kerkhof,v.Empel. Met nog geen drie uitslagen in de top 10 naar Roompot, daar zit natuurlijk weer een kruiwagen achter,er zijn tientallen renners in ons land die veel ,en veel beter zijn,maar die als talent verloren gaan.

  • D. Marrage

    Peter-2 Schreef:

    ——————————————————-

    > daar zit natuurlijk weer een kruiwagen achter

    Denk dat die er dan ónder zit…

  • Jos

    Met een dikke portemonnee kom je ook ver ,ook zonder talent.

  • Rudy T.

    Wie zijn er geschikter dan? Als bij die nog geen top 10 klasseringen een nk winst en top 10 in Vlaanderen zit ben je iig lekker effectief…..

  • Ger

    Wat een geweldige reacties weer. Geef de ploeg met deze renners de kans om er iets moois van te maken. Ziet er allemaal mooi uit en de leiding zal echt wel weten wat ze doen. Laten we blij zijn dat we eindelijk na jaren een Nederlandse Pro Continentale ploeg hebben met een mix van jonge en oudere renners.

  • Gerald

    Natuurlijk moet je deze ploeg de kans geven.

    Maar van Honig, Hoogerland, Terpstra en Van Empel verwacht ik toch niet veel.

    Nee, dan had ik toch liever gekozen voor Yoeri Havik, Coen Vermeltfoort, Johim Ariesen, Jim van den Berg.

  • Jeanneman

    Hup Etiënne! Maak Tricht trots!

  • lijpzuurdeeg

    Je wilt toch niet zeggen dat die van Empel met zijn talent bij Roompot terecht gekomen is ? Alsjeblieft SEG,er moest gisteren bij de baronieclassic erg om gelachen worden Niemand geloofden het.