www.wielerprikbord.nl online

 • Spaak

  Allen,

  Zoals ik vanmiddag al beloofde in deze discussie (http://wielrennen.startpagina.nl/prikbord/17296703/prikforum-definitief-finito-1-oktober#msg-17296703) leek het mij vanwege het naderend eind van de prikpagina een goed idee om het huidige prikbord op een andere website voort te zetten. Zelfs ben ik al jarenlang passief actief op deze pagina en het zou in mijn ogen zonde zijn als deze gemeenschap uit elkaar zou vallen. Om die reden heb ik vanavond een aanvang gemaakt met een nieuwe website: www.wielerprikbord.nl. De eerste versie is inmiddels in de lucht, en het is al mogelijk om jezelf als gebruiker te registeren en topics aan te maken.

  Ik heb geprobeerd om het uiterlijk van de pagina zoveel mogelijk hetzelfde te houden als op de huidige prikpagina, maar er zijn wel een aantal verschillen:

  - Het is op dit moment nog niet mogelijk om als anonieme gebruiker een bericht te plaatsen. Voorlopig ben ik ook van plan om het alleen voor geregistreerde gebruikers open te stellen (wegens spam), al sluit ik niet uit dat er in de toekomst ook anoniem gepost kan gaan worden. Dit zal ik later nogmaals ter discussie aanvoeren.

  - De nieuwe site is onverdeeld in verschillende forums per type bericht. Dit om wat meer structuur aan te brengen in de huidige lijst van topics. Mochten hier nog aanvullingen nodig zijn, dan hoor ik het graag.

  Let op, de site is nog niet volledig afgerond; ik zal de komende dagen/weken nog druk bezig zijn om met name het uiterlijk en de diverse instellingen nog verder te finetunen. Mochten jullie tips, klachten of suggesties hebben, dan kunnen jullie daarvoor terecht in het Feedback-forum.

  Hopelijk tot ziens op www.wielerprikbord.nl :)

 • Brieske

  Ga het zo checken, hoop dat het veel op dit lijkt.

  Gewoon een wielercafe waar het ene na het andere onoverzichtelijk besproken wordt.

  Groet

 • Frans Rutten

  Mooi en bedankt alvast, al heb ik nu nog het gevoel dat er een wilde wielerbond is opgericht. Er moet dan toch wel een aparte reden zijn om het oude prikbord zomaar ter ziele te laten gaan, terwijl andere prikborden een levensverlengende injectie kregen.

 • Andere Peter

  Uitstekende poging! Ga door.

 • Sijbriskie

  (tu)(tu):)-D

 • Andere Peter

  http://www.wielerprikbord.nl/

 • Brieske

  Spam!

 • Carlos Danger

  Hou het zo besloten mogelijk. Hou het Riff-Raff buiten en bevestig elkaars gelijk. Een aanpak die zal leiden tot uniforme eensgezindheid onder deze kaasstolp.

 • Hoentie

  Hoi Spaak,

  goed initiatief! Props. Is het trouwens ook mogelijk om alle topics op 1 pagina te krijgen (dus zonder categorische onderverdeling?) net als hier? Ik ben nogal een omnivoor namelijk :)

 • Hoentie

  Hoi Spaak,

  goed initiatief! Props. Is het trouwens ook mogelijk om alle topics op 1 pagina te krijgen (dus zonder categorische onderverdeling?) net als hier? Ik ben nogal een omnivoor namelijk :)